Wij helpen onze klanten om hun supply chain efficiënter in te richten en maatschappelijke waarde te creëren voor de Brainport-regio.

In plaats van halffabrikaten over grote afstand te verschepen, kunnen producenten in de regio hun montage en assemblage naast de deur onderbrengen. Als de assemblage wel in eigen land wordt gedaan, zien we nog vaak dat die door hoog opgeleide en relatief duur personeel wordt uitgevoerd.

 

Dat kan slimmer. Met maatschappelijke meerwaarde.

Onze processen zijn ingericht op basis van de principes van WorldClassManufacturing. Wij leveren optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs dankzij uitgekiende processen en realistische productiviteit.

Groot aanvullend voordeel is onze maatschappelijke meerwaarde.  Wij werken met mensen die een, al dan niet tijdelijke, erkende afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Door het werk aan ons uit te besteden, geven onze klanten mensen nieuw perspectief.

De Participatiewet stelt dat binnen elke onderneming 5 procent van het personeelsbestand moet bestaan uit mensen die nu een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Brainport Assembly wil deze verantwoordelijkheid in de nabije toekomst van klanten overnemen als ze een opdracht plaatsen. Onze job coaches hebben jaren ervaring met de duurzame inzet van mensen. Ze weten als geen ander hoe je deze medewerkers coacht en traint.

 

Klanten delen mee in maatschappelijk fonds

Wij vinden het belangrijk dat iedereen wint bij de samenwerking. Brainport Assembly heeft een fonds opgericht dat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers stimuleert en projecten van klanten ondersteunt.

Minimaal 10 procent van de winst van Brainport Assembly wordt gestort in het zogeheten We’Care fonds als het resultaat dat toelaat. Wij beschouwen het vertrouwen van onze klanten in  in Brainport Assembly als ‘sociaal dividend‘. Wij willen daar met kwaliteit, scherpe prijs en de stichting iets voor terugdoen. Klanten kunnen financiële ondersteuning aanvragen voor projecten gericht op ontwikkeling van hun medewerkers.

Wij doen graag een voorstel voor samenwerking. Interesse? Neem dan contact op met Lars van der Hoorn op +31 51 21 66 56 of stuur een mail naar info@bpass.nl.